Ποιοι Είμαστε

Φιλοσοφία

Είμαστε Proactive. Όχι reactive


Η Hotel Raise δημιουργήθηκε το 2015 με σκοπό να βοηθάει ξενοδοχειακές μονάδες, καταλύματα, τουριστικές κατοικίες όπως βίλες και κατοικίες στο να αυξήσουν τα έσοδά τους και να προσαρμοστούν με ταχείς ρυθμούς στο συνεχώς μεταβαλλόμενο τουριστικό περιβάλλον.

 

Στην Hotel Raise χρησιμοποιούμε όλες τις σύγχρονες μεθόδους και τακτικές προκειμένου να αυξήσουμε τα έσοδα του ξενοδοχείου και του συνεργάτη μας, γνωρίζοντας ότι στο τέλος της ημέρας αυτό που «μετράει» είναι η βιωσιμότητα, η αναγνωρισιμότητα, η καλή φήμη και το κέρδος. Είμαστε ευέλικτοι στο θέμα της συνεργασίας μας και προσφέρουμε λύσεις σε ξενοδοχεία ανεξαρτήτως μεγέθους και δυναμικότητας καθώς και σε βίλες και τουριστικές κατοικίες.

Γιώργος Παζαϊτης

Ιδρυτής και Ιδιοκτήτης

Ο Κος Γιώργος Παζαϊτης, ιδιοκτήτης και ιδρυτής της Hotel Raise, σπούδασε Διοίκηση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων ( Hospitality Management) στο BCA της Αθήνας όπου και αποφοίτησε το 1998 και από κει και μετά δούλεψε στο εξωτερικό σε ΑΥΣΤΡΙΑ και ΓΕΡΜΑΝΙΑ. Με πολυετή εργασία σε μεγάλα ξενοδοχεία και εταιρείες όπως η GRECOTEL έφτασε μέχρι την θέση του Hotel Manager.

 

Στην πορεία της καριέρας του και σαν ‘’ανήσυχο πνεύμα’’ είδε το ‘’κενό’’ στην αγορά στο κομμάτι της εταιρείας διαχείρισης ξενοδοχείων και τουριστικών κατοικιών όπου και αποφάσισε να δημιουργήσει την Hotel Raise το 2015.

 

Γνωρίζει Αγγλικά, Γερμανικά και Ιταλικά και είναι μόνιμος κάτοικος Ρόδου.

Άνια Σκούμβρου

Υπεύθυνη Πωλήσεων

Η Άνια έχει πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των ξενοδοχείων και του τουρισμού.

Αφού αποφοίτησε από την σχολή Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων στο Αννόβερο της Γερμανίας με εργασιακή εμπειρία σε πολυτελή ξενοδοχεία της πόλης, αποφάσισε να ανακαλύψει τον κόσμο.

Η Άνια εργάστηκε σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες όπως η Γερμανία, η Ισπανία και η Ελλάδα, καθώς και στην Τυνησία και την Ταϊλάνδη.
Είναι υπεύθυνη για τις πωλήσεις και την αύξηση εσόδων και πάντα διαθέσιμη για νέες προκλήσεις.

Συνεργάτες

The most empowering relationships are those in which each partner lifts the other to a higher possession of their own being.

We take care for you before the market
ΕΙμαστε Proactive. ΟΧΙ reactive

 

Σύνθημα μας είναι ότι δρούμε και δεν αντιδρούμε. Το σημαντικότερο για εμάς είναι η γρήγορα επίλυση των ζητημάτων που ανακύπτουν, τη στιγμή που ο πελάτης μας το χρειάζεται και μάλιστα στο χώρο του.