Ποιοι Είμαστε

Φιλοσοφία

Είμαστε Proactive. Όχι reactive

Η Hotel Raise δημιουργήθηκε πριν 6 χρόνια και υπάρχει με έναν και μόνο σκοπό: να βοηθάμε ξενοδοχειακές μονάδες και τουριστικές κατοικίες όπως βίλες και κατοικίες ώστε να προσαρμοστούν με ταχείς ρυθμούς στο συνεχώς μεταβαλλόμενο τουριστικό περιβάλλον.

 

Στη Hotel Raise χρησιμοποιούμε όλες τις σύγχρονες μεθόδους και τακτικές προκειμένου να αυξήσουμε τα κανάλια πωλήσεων και τα έσοδα του ξενοδοχείου, γνωρίζοντας ότι στο τέλος της ημέρας αυτό που «μετράει» για το ξενοδοχείο είναι η βιωσιμότητα, η καλή φήμη και το κέρδος.

Γιώργος Παζαϊτης

Ιδρυτής και Ιδιοκτήτης

Ο τουρισμός αλλάζει με γοργούς ρυθμούς. Εμπειρία, τεχνογνωσία και οξυδέρκεια είναι αυτό που χρειάζεται για να λαμβάνονται οι σωστές αποφάσεις τη σωστή στιγμή. Ζούμε στην εποχή που η προσαρμοστικότητα και η αντιληπτική νοημοσύνη είναι το παν.

 

Ήδη από το 2014, όταν αντιληφθήκαμε τις σοβαρές αλλαγές στην αγορά, αποτρέψαμε τους πελάτες μας να συνεργάζονται με γραφεία που ακολουθούσαν μονοπωλιακές πρακτικές.

 

Αντίθετα, εκπροσωπώντας τους πελάτες μας και μόνο προβήκαμε σε συνεργασίες με πρακτορεία τα οποία μπορούσαν να προσφέρουν χαμηλότερο ρίσκο και ευνοϊκότερους όρους συνεργασίας. Μερικά χρόνια αργότερα επιβεβαιωθήκαμε.

Άνια Σκούμβρου

Υπεύθυνη Πωλήσεων

Η Άνια έχει πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των ξενοδοχείων και του τουρισμού.

Αφού αποφοίτησε από την σχολή Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων στο Αννόβερο της Γερμανίας με εργασιακή εμπειρία σε πολυτελή ξενοδοχεία της πόλης, αποφάσισε να ανακαλύψει τον κόσμο.

Η Άνια εργάστηκε σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες όπως η Γερμανία, η Ισπανία και η Ελλάδα, καθώς και στην Τυνησία και την Ταϊλάνδη.
Είναι υπεύθυνη για τις πωλήσεις και την αύξηση εσόδων και πάντα διαθέσιμη για νέες προκλήσεις.

Συνεργάτες

The most empowering relationships are those in which each partner lifts the other to a higher possession of their own being.

We take care for you before the market
ΕΙμαστε Proactive. ΟΧΙ reactive

 

Σύνθημα μας είναι ότι δρούμε και δεν αντιδρούμε. Το σημαντικότερο για εμάς είναι η γρήγορα επίλυση των ζητημάτων που ανακύπτουν, τη στιγμή που ο πελάτης μας το χρειάζεται και μάλιστα στο χώρο του.