SERVICES

Εταιρεία Διαχείρισης Ακινήτων

Μεγιστοποιούμε τις Κρατήσεις

Με μια δεκαετία εμπειρίας στον κλάδο της φιλοξενίας, έχουμε αναπτύξει τη γνώση και την κατανόηση του τι χρειάζονται και θέλουν οι επισκέπτες, προκειμένου να μεγιστοποιήσουμε τις κρατήσεις και να διασφαλίσουμε να απολαμβάνουν τις διακοπές τους με τον καλύτερο τρόπο. Οι σύμβουλοί μας είναι εκπαιδευμένοι σε τεχνικές  πωλήσεων και στο κλείσιμο μιας κράτησης. Παραμένουμε επίσης ενημερωμένοι σε όλες τις τρέχουσες τάσεις στον κλάδο της φιλοξενίας, ώστε κάθε μία να παραμένει ελκυστική για το σημερινό κοινό.

Οι κατάλληλοι επισκέπτες για τη βίλα ή το ακίνητο σας

Προωθούμε τα ακίνητά σας σε ένα διεθνές κοινό και παραμένουμε ενημερωμένοι σχετικά με τις τελευταίες ταξιδιωτικές τάσεις και είμαστε συνεχώς μπροστά στις εξελίξεις.

Εξειδικευμένοι σύμβουλοι

Από τη στιγμή που ένας πελάτης φτάσει σε εμάς, ένας από τους συμβούλους μας θα απαντήσει στο αίτημά του και θα προτείνει τις πιο κατάλληλες επιλογές για αυτόν. Εάν ένα προτεινόμενο ακίνητο δεν πληρεί τα κριτήρια του πελάτη, οι σύμβουλοί μας θα τροποποιήσουν τις προτάσεις τους για να ικανοποιήσουν τον πελάτη και να πετύχουν την κράτηση. Οι σύμβουλοί μας είναι έμπειροι στις πωλήσεις και διαθέσιμοι για να συμβουλεύσουν όλους τους ιδιοκτήτες ακινήτων.

Πλήρης ομάδα

Το φιλικό προσωπικό μας, στο τμήμα της λειτουργίας και της εξυπηρέτησης,  συμβάλλουν στη δημιουργία  ικανοποιημένων επισκεπτών, παρέχοντάς τους 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα άμεση υποστήριξη.

Η εγγύησή μας

Ενώ δεν ζητάμε αποκλειστικότητα από τους συνεργάτες και τους ιδιοκτήτες ακινήτων, λειτουργούμε με τεχνοκρατικές διαδικασίες για την καλύτερη προστασία των ιδιοκτητών και των πελατών. Από τις πληρωμές έως τα συμβόλαια, διαχειριζόμαστε κάθε πρακτική πτυχή της ενοικίασης ακινήτων για να εγγυηθούμε την εξασφάλιση σας.

Contact Us